Lotte Ladegaard

CV

Lotte Ladegaard

CV

Yoga Grønnegade

Traditionel hatha er mit udgangspunkt. Jeg er uddannet yogalærer hos Simon Krohn og har deltaget i flere af hans 24-timers kurser. Blandt andet yogafilosofi. Jeg har også suget til mig fra andre dygtige yogaundervisere siden 2007, og så har jeg taget en yoga nidra-uddannelse hos Elena Mironov.

Min tilgang er uortodoks, men jeg er fascineret af yogafilosofien og kan godt finde på at fortælle en hindumyte eller to. Jeg er fan af Ganesh, guden som i hindumytologien står for lykke og visdom.

Men mit hovedfokus er på, at yoga skal være en god oplevelse for alle, uanset hvem du er. Selvom du selvfølgelig er ansvarlig for at lytte til og passe på din egen krop, instruerer jeg ud fra dit niveau og med respekt for anatomien og psykologien.

En god yogaklasse er en klasse, hvor vi er uformelle, alle er trygge, har det sjovt. Hvor du kan mærke din krop og dit sind juble undervejs. Hvor du er behageligt afslappet bagefter.

Jeg begyndte min egen yogapraksis i 2007 efter en meget voldsom og livsforandrede oplevelse. Siden har yogaen været der, jeg finder fysisk og psykisk styrke, balance og smidighed.

Når jeg coacher folk med stress og andre psykiske lidelser, inddrager jeg ofte elementer af yoga.

Workshops & yoga-vandre-weekender

Yoga Grønnegade er et mikro-yogacenter i den lille, gamle by Stubbekøbing lige ud til Grønsund på Nordfalster. Bare fem kvarter med bil fra København.

Her er kun plads til fire deltagere ad gangen. Det betyder, at jeg har overblik og tid til at tage hensyn til hver enkelt deltager.

I Yoga Grønnegade kan du deltage i workshops og yoga-vandre-weekender i byen midt i naturen.

Når du deltager i en yoga-vandre-weekend, bor du på et af mine Airbnb-værelser, og jeg laver selv grøntsagsbaseret mad.

Yoga kan give dig ro i en travl hverdag

Yoga og meditation er skabt til at hjælpe dig med at finde ro. Derfor er yoga og meditation gode redskaber, når du er udfordret af stress.

I Yoga Grønnegade kan du enten komme og dyrke yoga for at finde roen, eller du kan kombinere stresscoaching med elementer af yoga og meditation.

Yoga og coaching efter eget ønske

Du kan bestille 1,5 timers skræddersyet eneundervisning eller coaching til 500 kr.

Du kan også få et tilbud på 1,5 timers undervisning for op til fire deltagere på en gang.

Lotte Ladegaard • +45 27 30 17 89 • CVR/SE 29369887

GDPR